Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola
Még ennyi van a nyári szünetig

eroszakmentes_iskola

IMG_1122 másolata

hatartalan-logo-5a

uj_szechenyi_1

ujszterv1k

ujszterv2k

H

cerka-vonal2

Földrajz verseny

Képkivágás

Jelentkezési lap:   Jelentkezési lap

Feladatlap:  Feladatlap

cerka-vonal2

Idegen nyelvi verseny

Kedves Olvasóink!

2017. április 5-én rendeztük meg iskolánkban a 21. alkalommal a megyei idegen nyelvi versenyt, a melyet ebben a tanévben tankerületire bővítettünk. Iskolánkban mintegy 150 látogató fordult meg. 118 versenyző tanuló mutatta meg angol és német tudását egy szabadon választott vers, vagy próza bemutatásával. A jelentkező iskolák száma bővült, a tankerület olyan iskoláiból is eljöttek most hozzánk, ahonnan eddig még nem volt jelentkező. Ellátogattatok hozzánk Vácszentlászlóról, Nagykőrösről, Gyálról, Pécelről, Galgahévízről, Galgamácsáról, Dömsödről, Fótról, Dunakesziről, Isaszegről, Kartalról, és Gödöllő 5 iskolájából. Angolból és németből 5-5 évfolyamon három helyezést adtunk ki.

Iskolánkból, angolból az 5. évfolyamon I. helyezést ért el Kalász Karina 5. c osztályos tanuló, felkészítő tanára Mechlerné Gajdár Ibolya. 7. évfolyamon Szigyártó Kinga III. lett, felkészítő tanára Molnár Ágnes. Gratulálunk a helyezetteknek és a felkészítő tanároknak. A műsort németből Almási Dorina betanításával az 1.d osztály adta, angolból Zsigri Marianna betanításával az 1.a osztály.

Köszönjük mindenkinek a közreműködést és a segítséget. A vendégek jól érezték magukat és megelégedéssel távoztak.

cerka-vonal2

A Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei fordulójában 26 felsős tanulónk vett részt. A versenyen az alábbi tanulóink voltak a legeredményesebbek:

Takács Levente                                7.c          15. hely                díjazott

frew

Szígyártó Lilla                    7.a          21. hely

További eredmények az alábbi linken olvashatóak:

Zrínyit (2)

cerka-vonal2

Iskolánk ebben a tanévben is sikeresen vett rész a  Szent István Egyetem őszi rajzpályázatán. Idén a Közlekedésbiztonság volt a téma.

A városi rajzpályázaton felső tagozatos kategóriában iskolánk nyújtotta be a legtöbb pályamunkát.

Daróczi Kata 7.c osztályos tanuló 1.,

Ferik Botond 5.c osztályos tanuló 2.

és Daróczi Lili 8.c osztályos tanuló 3. helyezést ért el.

Alsó tagozaton Bosánszky Laura 4.c osztályos tanulónk 6. helyett lett.

rajz1rajz

cerka-vonal2

medvematek

cerka-vonal2

Tisztelt Igazgató Kolléga!

Tisztelt Nyelvszakos Kollégák!

 

A gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola az idei tanévben 20. alkalommal rendezi meg

a Megyei idegen nyelvi vers-és prózamondó versenyt

angol és német nyelvből.

A verseny helye: Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola, Gödöllő, Munkácsy Mihály u. 1.

 

Ideje: 2016. április 22. (péntek) 14:00 óra

 

A jelentkezők köre: évfolyamonként max. 2-2 tanuló jelentkezését várjuk a 4 – 8. évfolyamról.

 

Jelentkezni lehet: Szabadon választott, kívülről elmondott angol, vagy német nyelvű verssel, vagy prózával, mely idegen nyelvű kiejtéssel, helyes intonációval, kifejező előadásmóddal, pontos szövegtudással történik.

Az előadott szöveg maximális időtartama 3 perc.

Az elmondásra kerülő mű fénymásolatát kérjük, hogy a tanulók hozzák magukkal, és a zsűrinek adják át.

 

A nevezéseket szíveskedjenek elküldeni fabian.tunde02@gmail.com  e-mail címre a verseny szervezőjének, Fábián Tündének .

Nem kérünk külön jelentkezési lapot, a nevezéseket csatolva lehet küldeni, névvel, évfolyammal ellátva, és a választott nyelv megnevezésével a megadott címre a verseny szervezőjének.

Érdeklődni a 06/70 578 46 67-es telefonszámon szintén Fábián Tünde saját mobilján lehet.

 

A jelentkezések beküldési határideje 2016. április 18. hétfő

Kérjük, a szervezés zavartalan lebonyolítása érdekében a jelentkezési határidő pontos betartását.

Ha valamelyik kollégának kedve lenne részt venni a zsűri munkájában, kérjük, jelezze a fenti email címre. (név, nyelv, iskola, telefonszám).

 

Részvételükre feltétlenül számítunk, sikeres felkészülést kívánunk!

 

Gödöllő, 2016. március 20.

Üdvözlettel:

 

 

Fábián Tünde                                                            Gubáné Csánki Ágnes

munkaközösség-vezető                                                                 igazgató

cerka-vonal2

Nyíregyházán voltunk….

Mentünk, láttunk és győztünk!

November 14-én, szombaton a Nyíregyházi Főiskolán került megrendezésre PÁRKERESŐ ORSZÁGOS MATEMATIKA VERSENY DÖNTŐJE , ahol 14 megyéből 137 gyerek mérhette össze tudását .

A döntőbe bekerülni az azt megelőző két forduló összesített eredménye alapján lehetett, így Mi már tudtuk, hogy 22 nagyon okos versenytársunk lesz.

A döntő 12 órakor kezdődött . A megnyitóra bekísérhettük a gyerekeinket. Volt, aki tanárral, volt aki szülővel érkezett, és sokan voltak , akiket szülő és tanár együtt kísért.

A megnyitón mindannyiunk Ili nénije (Vasváry Zoltánné közoktatási szakértő, tanító-tanár, a „Míg Megnövök” Akkreditált 2x-sen Kiváló Tehetségpont alapítója, és társelnöke) sok szeretettel   köszöntötte a versenyzőket, a felkészítő tanárokat és a szülőket. Megerősítette a gyerekeket abban, hogy ne izguljanak, hiszen Ők már most nyertesek a legjobbak között vannak, tehetségesek. Ugyanakkor a tehetség felelősség is, mindenki részéről. Gratulált előre mindenkinek , és azt mondta örömmel tölti el szívét, hogy ilyen sokan vagyunk!

Ezt követően Róka Sándor matematika tanár, főiskolai docens ( a Tehetségpont másik alapítója)elmondta, hogy kicsit nehezebbre sikerültek a feladatok, de ez nem lehet gond ennyi lelkes kis matematikusnak, és ellátta a versenyzőket néhány fontos jó tanáccsal.

Az izgalom levezetéseként mondókáztunk együtt, megtanultuk az egyszer egy kiszámoló nyíregyházi változatát, és a gyerekek felállva fogadalmat tettek, ugyanúgy, mint az olimpikonok a nagy verseny előtt. Nagyon megható volt.

60 perc állt rendelkezésre, hogy 10 igencsak elgondolkodtató feladat megoldjunk, megkeressük a kakukktojás számot, és az eredményeket Párosítsuk a jó számokkal.

Innentől a versenyzők a teremben oldották a feladatokat , a kísérőik kint az aulában izgulhattak, vagy ha volt kedvük Ők is megoldhatták kint a feladatokat, hiszen kifüggesztették a megoldásokkal együtt.

Gyorsan eltelt az idő. Máté okosan kihasználta a rendelkezésre álló időt (sok gyerek feladta) és nagyon izgulva jött ki. Rohantunk a táblához, majd pár perc múlva örömkönnyekkel ugrottunk egymás nyakába: tudtuk, hogy telitalálatos feladatsort írt Máté!

3 órakor ismét összegyűltünk az eredményhirdetésre, Róka Sándor Tanár úr elmondta, hogy köszöni a fegyelmezett viselkedést mind a versenyzőktől, mind a kísérőiktől. Elmondta azt is, hogy ez a verseny már a nemzetközi matematikaverseny szabályait követi : nem helyezések vannak, hanem érmesek, a ponthatárokat a zsüri a teljesítmények alapján határozza meg, és minden évfolyamon 3 arany-3 ezüst, és 3 bronzérmest hirdet. A szórás elég nagy volt: maximum 50 pontot lehetett elérni, ezt a 137 versenyzőből 5 % érte el, és volt ,aki 10 pont alatt zárt.

Évfolyamonként hirdettek eredményt, a versenyzők neve mellett elhangzott az iskola neve és a felkészítő tanár neve is. Bármily furcsának tűnik, de izgatottan vártuk az 5. évfolyam eredményét:

Nagyon örültünk, amikor elhangzott, hogy az aranyérem mellett egyedüliként miénk az abszolút első hely, maximális pontszámmal, külön „kiemelt piros ponttal és gratulációval”!

Lelkesen együtt , egymás sikerének örülve tapsoltunk meg mindenkit. Felemelő volt!

Ili néni zárta a versenyt, mindenkinek gratulált, és ismét elmondta, hogy milyen fontos a hármas összefogás: gyerek-tanár-szülő. Ha ez nincs meg, sok tehetség elkallódik. Ahol pedig megvan az összefogás az egy nagyon nagy kincs, vigyázzunk rá!

És ez így igaz! Mi is köszönettel és hálával tartozunk sok mindenkinek: Takácsné Edit néninek, aki nélkül nem lehettünk volna itt, hiszen Ő bonyolította le az iskolai fordulót, sok tanárnak és tanár nőnek, akik elnézőek voltak velünk –mert ilyen is volt- a verseny előtti héten biztosítottak nekünk több szabadidőt.

Össze tudtunk fogni szeretettel és tisztelettel, és az eredményen kívül ez legalább olyan fontos!

Még egyszer köszönünk mindent!

Juhász Máté Levente 5.a és Czermann Andrea (szülő)

Új kép

cerka-vonal2

BÓLYAIS SIKEREK
2015. október végén került megrendezésre a Bólyai csapatverseny megyei fordulója matematikából. Az Iskolánkból induló csapatok között született sok szép eredmény, de a legjobban a 4.a osztály ÜVEGSZEM csapata teljesített.
Peller Natália, Klenczner András, Mánya Balázs, Nagy Dániel alkotta csapatot Bánkuti Zoltánné, Hajni néni készítette fel a kihívásra, ami olyan jól sikerült, hogy a megyei versenyen 2. helyezést szereztek. Miután az évfolyamukon induló közel 1800 csapatból országos szinten a 10 legtöbb pontot elért csapat között végeztek, kiérdemelték, hogy megméressék magukat az országos döntőben.
November 21-én szurkoljunk nekik együtt, hogy minél jobb helyezésükkel tovább öregbítsék Iskolánk hírnevét!

inner_pict.php

cerka-vonal2

Gratulálunk Juhász Máté Levente 5. a osztályos tanulónknak aki a Párkereső Országos Matematikaversenyen bejutott az országos döntőbe.
Eredményes felkészülést és sok sikert kívánunk a döntőre.
 
Az egész iskola szurkol neked Máté 
cerka-vonal2
Daróczi Lili 7.c osztályos tanuló 2. helyezést nyert egyéni versenyben az Erdőkertesen lebonyolított Rátz László matematika versenyen.

Gratulálunk nektek, büszkék vagyunk rátok!

DSC_0344
cerka-vonal2
Daróczi Lili, Varga Lilla és Vajna Péter 7.c osztályos tanulók szépen szerepeltek a Gödöllő helytörténeti vetélkedőn.

DSC_0342

cerka-vonal2
Kedves Olvasóink!

Újabb sikerekről tudunk beszámolni Önöknek.

November 21-én a Gödöllői Királyi Kastély lovardájában került sor az Erzsébet királyné tiszteletére rendezett szavalóverseny lebonyolítására.  Különdíjat kapott iskolánk két tanulója:

Mohamed Amina 5.b és

Erdős Márk 5.c osztályos tanulók.

Sikerükhöz gratulálunk, és további szép eredményeket kívánunk nekik a jövőben is.

Amina különdíjErdős Márk különdíja
Különdíj 2.
cerka-vonal2

Klenczner András és Mánya Balázs

 1. helyezést ért el csapatversenyben

Erdőkertesen lebonyolított Rátz László matematika versenyen.

Gratulálunk Andrisnak és Bazsinak, büszkék vagyunk rátok!

Új kép (6)

cerka-vonal2

Klenczner András 1. helyezést ért el egyéni versenyben az Erdőkertesen lebonyolított Rátz László matematika versenyen.

Gratulálunk Andris, büszkék vagyunk rád!

Új kép (5)

Kedden, 2015. november 10-én osztályommal, a 8.c.-vel a Madách Imre Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumban töltöttünk el egy egész délelőttöt, ugyanis osztályfőnökünk, Benedekné Juhász Katalin irányításával megoldottuk a  Last Minute Madách suli Gödöllő nevű játék feladatait. Ez olyan jól sikerült, hogy a játékot mi nyertük meg!

Miután az iskolánkból elsétáltunk a Madách iskolába, egy terembe mentünk, ahol már nagy örömmel vártak minket. Az asztalokon finom sütemények, pogácsák és forró tea várt minket, amiket az ott szakácsnak tanuló diákok készítettek a számunkra. Először Foglné Sárosi Adrienn tanárnő, aki kísért minket, mondott pár szót az iskola történetéről, majd az igazgató úr beszélt a különböző szakmákról. Ezután a kísérő tanárnő szakács osztálya bemutatkozott nekünk, és utána mi is bemutatkoztunk. Lehetőségünk volt elmondani, hogy mit várunk ettől a naptól, és hogy a csoportot mely szakmák érdeklik a legjobban. Ezután egy kicsit felszabadultabban tudtunk beszélgetni egymással. A beszélgetést egy szakácsos kvíz követte, amiben az ott tanuló diákok segítettek nekünk. Mikor ezzel is végeztünk, lementünk az iskola nagyon jól felszerelt laborjába. Ott egy kis kísérletezés várt minket. Olyan jól teljesítettünk, hogy még egy elismerő emléklapot is kaptunk! Ez után az osztály kettévált: a lányok különböző fodrász- és sminktechnikákat leshettek el, míg mi, fiúk, a hegesztés és az autószerelés rejtelmeibe tekinthettünk be egy kis időre.

Sok érdekes dolgot tudhattunk meg az iskoláról, és nagyon örültünk neki, hogy mi nyertük meg ezt a játékot!

 

 Az osztály nevében lejegyezte: Pacs Gergely.

cerka-vonal2

Kedves Érdeklődőink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy gyermekeink ebben a tanévben milyen versenyeken indulnak. A részleteket az alábbi táblázat tartalmazza.

 

cerka-vonal2

 

Indulnak a tanulmányi versenyek!

 • Bolyai Matematika Csapatverseny

4 fős csapatok, 1000 Ft/ fő                a verseny időpontja 10. 16. nevezés: 09.18-ig,

 • Tankerületi Logika Verseny

4 fős csapatok 4 levelező forduló+döntő      nevezés: 09.18-ig, ingyenes

 • Matek Guru

2 levelező forduló+ területi, 4 fős csapatok, 1000 Ft/ fő,   nevezés: 09.25-ig,

 • Mozaik Levelező Versenyek

egyéni, több tárgyból is lehet versenyezni, 1800 Ft/fő nevezés: 09.30-ig,

 

A csapatversenyekre jelentkezés a matematika tanárnál.

cerka-vonal2

 

Magyar versenyek alsó tagozat:

 • Böngész levelezőverseny:

Nevezés szeptember végéig.

egyénileg 2800 Ft/fő/tanév/tantárgy. 4 fordulóból áll

csoportosan 2000 Ft/fő/tanév/tantárgy. Egy csoport max. 3 gyerek.

1-2 o.: Olvasás

3-4.o.: Olvasás, Nyelvtan

 • Kaméleon olvasóklub:

Nevezés október 9-ig,

Díja egy évre: 3500 Ft/fő

 

 • Bólyai 3-4. évfolyam:

Nevezés november 1-ig.

Csapatverseny, 4 fő/csapat.

Díja: 1000 Ft/fő

Első forduló: november 14.

 

 • Olvass el!4. évfolyam online olvasási verseny

Ingyenes csapatverseny,

4fő/csapat

Jelentkezés: október 2

Olvasásra váró könyvek: J.K.Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve

R.J.Palacio: Csodácska

Paula Fox: Majomsziget

 

 • Mozaik Országos Internetes Tanulmányi Verseny:

Nevezés: szeptember 30.

Díja: 1800 Ft/fő/tantárgy/év

Anyanyelv 1-2, 3-4 o.

Irodalom, szövegértés 1-2, 3-4 o.

 • Minilük: 2., 3., 4. évfolyam. ingyenes
 • Levelező versenyek: – Manótanoda, Szövegmanó,

cerka-vonal2

 

BOZSIK LABDARÚGÓ KUPA

Befejeződött a Bozsik labdarúgó kupa idei versenysorozata az I. és II. korcsoportos fiúk részére.Kis focistáink
nagyon jól szerepeltek.

 

Bozsik I.kcs. (2)Bozsik II.kcs.

 

cerka-vonal2

VERSENY

Vitézkedés címmel rendezett sportversenyt a Nagytarcsai Blaskovits Oszkár Általános Iskola.
Örömmel vállaltuk az igazán rendhagyó megmérettetést. Dárdahajítás, íjászat, gránátdobás,
mocsárjárás, lövészet, gólyalábon járás és gyorsasági akadálypálya teljesítése szerepelt a programban.
Tanítványaink  harmadik helyen értek célba.

Vitézkedés

cerka-vonal2

ATLÉTIKA

Atléta lányaink is ügyesen és lelkesen versenyeztek  a körzeti több-próba bajnokságon.

Atlétika verseny 2015. (2)

cerka-vonal2

VERSENY

Fiú atlétáink ügyesen versenyeztek a körzeti atlétikai több-próba versenyen.
A legjobb eredményt Maussa Karim 6.b osztályos tanuló érte el. A III. korcsoportos fiúk
között egyéni összetettben 3. helyezett lett. Gratulálunk.

Atlétika verseny 2015.

cerka-vonal2

MEGYEI IDEGEN NYELVI VERS- ÉS PRÓZAMONDÓ VERSENY

Április 21-én lezajlott iskolánkban 19. alkalommal a megyei idegen nyelvi vers-és prózamondó verseny. A megye nyolc iskolájából közel száz tanuló örvendeztetett meg minket jelenlétével, és nyújtott élvezetes délutáni időtöltést a zsűri, tanárai, kísérői és társaik számára. A lelkes versenyzők angol és német nyelven adtak elő szabadon választott verset, vagy prózát. Az eredmények a következőképpen alakultak:

Angol nyelv

Negyedik évfolyam:

I. hely: Halmi Kristóf Ady Endre Ált. Isk. Gyál

II. Friedhaber Kristóf Gödöllői Petőfi S. Ált. Isk.
III. Király Villő Kossuth L. Ált. Isk. Nagykőrös
Különdíj: Ócsai Vivien Gödöllői Petőfi S. Ált. Isk.Ötödik évfolyam: I. Gyulai Petra Szent Imre Katolikus Ált. Isk. Gödöllő
II. Faragó Zétény Gödöllői Erkel F. Ált. Isk.
III. Faludi Zsófia Németh László Ált. Isk. Göd.Hatodik:I. Ferenczy Bálint PIOK Ált. Isk. és Gimnázium Petőfi S. Általános Iskolája Pécel
II. Rajki Sára Németh László Ált. Isk. Göd.
III. Zheng Cheng Gong Dávid Németh László Ált. Isk. Göd.Hetedik:I. Szűcs Anna PIOK Ált. Isk. és Gimnázium Petőfi S. Általános Iskolája Pécel
II. Katona Réka Németh László Ált. Isk. Göd.

III. Kovács Virág PIOK Ált. Isk. és Gimnázium Petőfi S. Általános Iskolája PécelNyolcadik:I. Juhász Lilla Gödöllői Petőfi S. Ált. Isk.II. Horváth Lili Kossuth L. Ált. Isk. NagykőrösIII. Cseh Dorottya Ady Endre Ált. Isk. Gyál ésIII. Mohamed Azmi Gödöllői Petőfi S. Ált. Isk.Német nyelv:Negyedik évfolyam:I. hely: Dér Olivér Kossuth L. Ált. Isk. Nagykőrös ésI. Széles Kevin Ady Endre Ált. Isk. GyálII: Kozma Barnabás Szent László Ált. Isk. VácszentlászlóIII. Loga Enikő Ady Endre Ált. Isk. Gyál ésIII. Boros József Kossuth L. Ált. Isk. NagykőrösÖtödik: I. Denk Krisztián Klapka Gy. Ált. Isk. IsaszegII. Szabó Anna Gödöllői Erkel F. Ált. Isk.III. Skultéti Tamás Ady Endre Ált. Isk. GyálIV. Temesvári Réka Szent László Ált. Isk. VácszentlászlóHatodik: I. Pintér Bernadett Gödöllői Erkel F. Ált. Isk.II. Pertis Katica Gödöllői Erkel F. Ált. Isk.III. Kristóf Kata Gödöllői Damjanich J. Ált. Isk.IV. Szabó Anna Szent László Ált. Isk. VácszentlászlóHetedik: I. Németh Dorina Ady Endre Ált. Isk. GyálII. Juhász Enikő Gödöllői Erkel F. Ált. Isk.III. Kormanik Boglárka Ady Endre Ált. Isk. GyálNyolcadik:I. Biszák Otília Gödöllői Erkel F. Ált. Isk.II. Zólyomi Blanka Szent László Ált. Isk. VácszentlászlóIII. Biszák Aletta Gödöllői Erkel F. Ált. Isk.

 

Gratulálunk a helyezetteknek! Jövőre veletek ugyanitt!

20150421_165541

 

A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATT A KÉPRE!

cerka-vonal2

RÖPLABDA

A III. korcsoportos röplabdás lányok a körzeti diákolimpián hatalmas küzdelemben éppen csak
lemaradtak a dobogóról. Az erős mezőnyben a még előkelőnek számító 4. helyen végeztek.
Szép volt lányok, szép volt!

röpi diákolimpia

cerka-vonal2

KOBAK KOSÁRLABDA TORNA

Április 25-én szombat délelőtt iskolánk tornacsarnokában  zajlott a KOBAK kosárlabda torna
utolsó fordulója.

1. Szada
2. Hévízgyörk
3. Gödöllő Petőfi

SAM_1918

cerka-vonal2

BOZSIK LABDARÚGÓ KUPA

Lezárult a Bozsik labdarúgó kupa idei versenysorozata a  III-IV. korcsoportos fiúk és lányok részére.
Tanítványaink nagyon jól szerepeltek.

SAM_1904

cerka-vonal2

VERSENY

Leány foci csapatunk a területi diákolimpián Kistarcsán 4. helyezést ért el.

 SAM_1900

A területi röplabda döntőn a IV. korcsoportos lányaink 4. helyezést értek el.

SAM_1879

cerka-vonal2

RIPORTER VERSENY

Kedves Olvasóink!

Újabb örömhírt oszthatunk meg Önökkel. A Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskolában megrendezett

 hagyományos  tavaszi, városi  riporterversenyen 16 versenyzőből Pataki Luca 8.c osztályos tanuló  első helyezést ért el,  Juhász Lilla szintén 8/c, 2. helyezett lett.

Gratulálunk!

cerka-vonal2

NYELVI VERSENY FELHÍVÁS

Tisztelt Igazgató Kolléga!

Tisztelt Nyelvszakos Kollégák!

A gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola az idei tanévben 19. alkalommal rendezi meg

a Megyei idegen nyelvi vers-és prózamondó versenyt

angol és német nyelvből.

A verseny helye: Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola, Gödöllő, Munkácsy Mihály u. 1.

Ideje: 2015. április 21. (kedd) 14 óra

A jelentkezők köre: évfolyamonként max. 2-2 tanuló jelentkezését várjuk a 4 – 8. évfolyamról.

Jelentkezni lehet: Szabadon választott, kívülről elmondott angol, vagy német nyelvű verssel,

vagy prózával, mely idegen nyelvű kiejtéssel, helyes intonációval, kifejező előadásmóddal,

Az előadott szöveg maximális időtartama 3 perc.

Az elmondásra kerülő mű fénymásolatát kérjük, hogy a tanulók hozzák magukkal, és a zsűrinek

A nevezéseket szíveskedjenek elküldeni fabian.tunde02@gmail.com e-mail címre a verseny

Nem kérünk külön jelentkezési lapot, a nevezéseket csatolva lehet küldeni, névvel, évfolyammal

ellátva, és a választott nyelv megnevezésével.

Érdeklődni a 06/70 578 46 67-es telefonszámon szintén Fábián Tünde saját mobilján lehet.

A jelentkezési lapok beküldési határideje 2015. április 16. kedd.

Kérjük, a szervezés zavartalan lebonyolítása érdekében a jelentkezési határidő pontos betartását.

Ha valamelyik kollégának kedve lenne részt venni a zsűri munkájában, kérjük, jelezze a fenti email

címre. (név, nyelv, iskola, telefonszám).

Részvételükre feltétlenül számítunk, sikeres felkészülést kívánunk!

cerka-vonal2

ÚJABB SIKER

2015. március 18-án városi mezei futóversenyt rendeztek a Kastélyparkban. Versenyzőink közül a IV. kcs.-os lányok mezőnyében Komoróczky Bianka 7. c osztályos tanuló ezüst érmet szerzett, a II. kcs.-os fiú csapatunk  pedig bronzérmes lett.

A csapat tagjai voltak: Sári Ferenc 5.b, Bákai Péter 4. b, György Bálint 4.b , Lakner Áron 4.b osztályos tanulók.

Gratulálunk !

SAM_1876

cerka-vonal2

KÖRZETI TÖRTÉNELEM VETÉLKEDŐ

Kedves Olvasóink!

Ismét egy örömhírről számolhatunk be Önöknek.

2015. március 12-én került sor a körzeti történelem vetélkedő lebonyolítására a

Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskolában.

Témája a reformkor, az 1848-as forradalom és szabadságharc volt.

Az első és második helyezést hozta el iskolánk két csapata a 7. a osztályból.

A csapatok tagjai:

1. hely:

 • Liska Dóra
 • Zámbó Barbara
 • Zámbó Dorottya

2. hely:

 • Liska Zsófia
 • Kovács Dániel
 • Varga M. Olivér

Felkészítő tanáruk: Vassné Albert Mária

GRATULÁLUNK!

cerka-vonal2

“PETŐFI NAPOK”

Kedves Olvasóink!

Iskolánkban hosszú évek óta hagyomány, hogy iskolánk névadójának, Petőfi

Sándornak tiszteletére minden év tavaszán, március 15. hetében, a Petőfi-
Napok rendezvénysorozatával emlékezünk meg az 1848-as forradalom és

szabadságharc eseményeiről.

A rendezvénysorozat első programja március 9-én, hétfőn, a Művészetek

Házában zajlott, ahol a járási rajzpályázaton részt vett tanulók díjkiosztó

ünnepségén vehették át a helyezettek a díjakat.

A helyezések a következőképpen alakultak:

Eredmények „Petőfi” járási rajzverseny

Csendélet kategória

5-6. osztályos korosztály

1. helyezés: Vécsey Fanni 5. a Gödöllői Erkel Ferenc Ált. Isk.

2. helyezés: Süki Renáta 6. o PIOK Ált. Iskola és Gimnázium

3. helyezés: Magyar Enikő 6. o PIOK Általános Iskola és Gimnázium

7-8. osztályos korosztály

1. helyezés: Mezei Anna 8. o PIOK Általános Iskola és Gimnázium

2. helyezés: Máthé Nikolett 8. b Gödöllői Petőfi S. Ált. Iskola

3. helyezés: Kovács Flóra 8. b Gödöllői Petőfi S. Ált. Iskola

Épület kategória

5-6. osztályos korosztály

1. helyezés:Balogh Renátó 6. b Gödöllői Erkel Ferenc Általános Isk.

2. helyezés: Füzi Levente 5. a Szadai Székely Bertalan Általános Iskola

3. helyezés: Sinka Zsófia 5. o. Gödöllői Hajós Alfréd Általános Isk.

7-8. osztályos korosztály

1. helyezés: Darányi Levente 8. o. Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola

2. helyezés: Bencze – Kutateladze Josef 7. c Gödöllői Petőfi S. Ált. Isk.

3. helyezés: Matuz Laura 7. Klapka György Ált. Isk. és Alapfokú Műv. Isk.

Kreatív tervezés kategória

5-6. osztályos korosztály

1. helyezés: Szűcs Nóra 5. o Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola

7-8. osztályos korosztály

1. helyezés: Magony Csenge 7. o. Gödöllői Hajós Alfréd Ált. Iskola

2. helyezés: Pataki Luca 8.c Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola

3. helyezés: Csikós Máté 7. o. Gödöllői Hajós Alfréd Ált. Isk.

Átírás kategória

5-6. osztályos korosztály

1. helyezés: Turcsán Boglárka 5. Klapka Gy. Ált. Isk. és Alapfokú Műv. Isk.

2. helyezés: Pertis Katica 6. a Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola

3. helyezés: Csikós Hanna 6. o Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola

7-8. osztályos korosztály

1. helyezés Zámbó Barbara és Dorottya 7.a Gödöllői Petőfi Sándor Ált. Isk.

2. helyezés: Vízkeleti Panna 8.b Klapka Gy. Ált. Isk. és Alapfokú Műv. Isk.

3. helyezés: W. Nagy Kikinda 8.c Gödöllői Petőfi S. Ált. Isk.

Városi rajzverseny eredmények

Mégis csak van különdíj.

Óvoda

Különdíjasok

Horváth Benedek Marcell

Balogh Anna Zsófia

Benyó Rómeó Santiago

1. évfolyam

I. helyezett: Baranyai Mátyás 1. c Damjanich János Általános Iskola

II. helyezett: Borszéki Kata 1. a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola

III. helezett : Kiss Gerda 1. a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola

Emléklap:

Dombóvári Zoé 1. a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola

Szűcs Katalin 1. a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola

Allmann Lilien 1. a Szadai Székely Bertalan Általános Iskola

Nagy Sallai Kristóf 1.b

2. évfolyam

I. helyezett: Boros Roland 2. b Klapka György Általános Iskola és Alapfokú Műv. Isk.

II. helyezett: Simon Dominik 2 L Gödöllői Erkel Ferenc Iskola Logopédia

III. helyezett:KaczorKIra 2. c Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola

Emléklap:

Balogh Márton 2.L Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola Logopédia

Fencik Patrícia 2. a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola

Orbán Zita 2. a Szadai Székely Bertalan Általános Iskola

Dicséretes: nekik nem kell semmi csak kivetítem a munkájukat

Májercsák Máté 2.b Klapka György Általános Iskola és Alapfokú Műv. Iskola

Huri Leopold 2. L. Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola Logopédia

Várady Ádám 2. L. Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola Logopédia

Király Martin 2. L Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola Logopédia

Rácz Szabó Csenge 2. a Gödöllői Damjanich János Általános Iskola

3- 4. évfolyam

I. helyezett:Esztegály Benedek Előd 4. a Gödöllői Damjanich János Általános Iskola

II. helyezett: Fehér Tünde Zsófia 4. a Klapka György Általános Iskola Alapfokú

Művészeti Isk.

III. helyezett: Mészáros Bettina 3. b Szadai Székely Bertalan Általános Iskola

Emléklap:

Gyimesi Kata Petra 4. a Gödöllői Damjanich János Általános Iskola

Keszler Bianka 3. a Gödöllői Damjanich János Általános Iskola

Baji Gál Valéria 3. c Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola

Március 10-én zajlott a városi Petőfi vers-és prózamondó verseny.

Helyezettek:

1. évfolyam:

1. hely: Rácz Izabella Petőfi Sándor Általános Iskola

2. : Nagy Láng Barna Damjanich Általános Iskola

3. : Albert János Hajós Alfréd Általános Iskola

2. évfolyam:

1. : Kató Veronika Damjanich Általános Iskola

2. : Császár Arzén Hajós Alfréd Általános Iskola

3. : Botlik Csenge Petőfi Sándor Általános Iskola

3. évfolyam:

1. : Zámbó Kata Szent Imre Katolikus Általános Iskola

2. : Bíró Bence Hajós Alfréd Általános Iskola

3. :Mánya Balázs Petőfi Sándor Általános Iskola

4. évfolyam:

1. : Fischer Hanna Hajós Alfréd Általános Iskola

2. : Korsós Zoltán Erkel Ferenc Általános Iskola

3. : Kristóf Anna Damjanich Általános Iskola

külön díj: Simonváros Zille Hajós Alfréd Általános Iskola

5. évfolyam:

1. : Bárdos Triszten Hajós Alfréd Általános Iskola

2. : Palágyi Dóra Erkel Ferenc Általános Iskola

3. : Kelemen András Hajós Alfréd Általános Iskola

6. évfolyam:

1. : Soós Dorina Erkel Ferenc Általános Iskola

2. : Krupa Ábel Hajós Alfréd Általános Iskola

3. : Ács Balázs Erkel Ferenc Általános Iskola

7. évfolyam:

1. : Wittmann Imola Lilla Török Ignác Gimnázium

2. : Jancsó Edit Török Ignác Gimnázium

: Cseh Fruzsina Török Ignác Gimnázium

3. : Makádi Gréta Petőfi Sándor Általános Iskola

8. évfolyam:

1. : Juhász Lilla Petőfi Sándor Általános Iskola

2. : Farkas Emese Szent Imre Katolikus Általános Iskola

3. : Radnai Vivien Szent Imre Katolikus Általános Iskola

Március 11-én zajlott a járási Öko-verseny.

Az eseményhez tartozó “ppt-file” itt tekinthető meg: Petőfi versek képekben, városi rajzverseny

 

cerka-vonal2

HAJÓS-NAPI VETÉLKEDŐ

Kedves Olvasóink!

Január végén újabb sikerekkel jöttek haza kisdiákjaink a Hajós Alfréd megemlékezésére rendezett vetélkedőről, ahol a magyar olimpikonok életében elért sikereikről kellett felkészülniük.

DSC_9989DSC_9977

DSC_0046

cerka-vonal2

“KAPKODD A LÁBAD!”

Kedves Olvasóink!
Újabb sikerről tájékoztathatjuk Önöket.
” Kapkodd a lábad! ” városi integrált váltó versenyen  6 csapat vett részt
a Montágh Imre Általános Iskolában 2015. március 10-én. 10 fős csapatunk az első helyen végzett.
SAM_1871

cerka-vonal2

Kedves Olvasóink!

Tájékoztatjuk Önöket legutóbbi sportversenyünk eredményéről

6S2403

Petőfis sikerek a városi terematlétikai versenyen

Iskolánk tanulói remek eredményeket értek el a súlylökésből, helyből távolugrásból, magasugrásból, medicinlabda dobásból, 30 m-es síkfutásból és 3×400 m-es váltófutásból álló városi terematlétikai versenyen.

Daróczi Kata            5.c   egyéni összetettben    harmadik

Steinmüller Laura  7.c   egyéni összetettben    második    helyezést értek el.

Steffens Eric            7.c   egyéni összetettben    második

 Bánovics József   5.b

 Bánovics Károly  5.b     csapatban második helyezést értek el.

 Ladányi Viktor    5.a.

Bordács  Sára             5.b

Daróczi  Kata             5.c   csapatban harmadik helyezést értek el.

Dohányos  Donatella  5.b

Daróczi  Lili               6.c

Komoróczky Bianka 7.c   csapatban első helyezést értek el.

Steinmüller Laura     7.c

Majorics  Ádám  8.c

Péter  Soma         8.c   csapatban második helyezést értek el.

Steffens  Eric      7.c

Gratulálunk!

cerka-vonal2

Bolyai Matematika Csapatverseny

A Bolyai Matematika Csapatverseny megyei fordulójának eredményei a felső tagozaton

A csapatversenyt 2014. október 17-én írták tanulóink. 7 csapat vett részt a versenyen. A legeredményesebb csapataink az alábbiak voltak:

3. helyezett 5. c Német Precizitás csapat Tagjai:Babinszky FanniBús EmmaDajka LeventeTakács Levente Felkészítő tanár:Zvara SzilviaTakácsné Balogh Edit
9. helyezett 7.a Reciprókák csapat Tagjai:Liska DóraLiska ZsófiaMakádi GrétaRichter Tamás Felkészítő tanár:Klagyivikné Vadkerti MáriaTakácsné Balogh Edit

cerka-vonal2

Rátz László Matematikaverseny

A Rátz László Matematikaverseny eredményei a felső tagozaton

 

Az 5. évfolyamon Takács Levente 1.       Szíjgyártó Lilla 11.                            csapatban 3. helyezett.

A 6. évfolyamon Daróczi Lili és Varga Lilla egyéniben 8.                                                 csapatban 6. helyezett.

A 7. évfolyamon Makádi Gréta 7.            Richter Tamás 9.                             csapatban 6. helyezett.

A 8. évfolyamon Tóth Gergő 7.                 Péter Soma 12.                               csapatban 7. helyezett.

 

A Neumann János Természettudományi Versenyen Miknyóczki Balázs és Burgmann Botond 5. helyezett lett.

A Neumann János Informatikaversenyen Málnási Dávid és Szabó Balázs 2. helyezést ért el.

Gratulálunk  tanulóinknak.

cerka-vonal2

Kémia versenyek

December 12-én Luca napi kémiaversenyt rendezett az Aszódi Evangélikus Gimnázium, ahol tanulóink elsöprő sikert értek el.

RÉSZLETESEN ITT!

chemistry2

Kémia versenyek 2

December 12-én Luca napi kémiaversenyt rendezett az Aszódi Evangélikus Gimnázium, ahol tanulóink elsöprő sikert értek el. Az első részben kémiai kísérleteket végeztek, majd az eredményeket feladatlapon rögzítették.  A versenyen 3 kétfős csapatunk vett részt a 8. évfolyamból.

Kostyál Bálint és Mohamed Azmi  8.b    1. helyezett

Mihajlovic Nikola és Burgmann Botond  2. helyezett lett.

Felkészítő tanáruk Takácsné Balogh Edit.

Gratulálunk nekik.

 

A Madách Imre Szakközépiskola által meghirdetett területi kémiaversenyen továbbjutott csapatunk tagjai:

Málnási Dávid

Lendvai Regő

Kostyál Bálint

A döntő januárban lesz, amelyre sok sikert kívánunk nekik.

 

cerka-vonal2

Kedves Olvasóink!

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy november 8-án zajlott le Erdőkertesen a Rátz László matematika verseny.

Bővebben itt:

full_1796

cerka-vonal2

Kedves olvasóink!

Tájékoztatjuk Önöket a 2014  október 17-én lezajlott Bolyai Matematika verseny eredményéről

Részletek ITT!!

18542763_2_644x461_matematika-korrepetalas-altalanos-es-kozepiskolasok-szamara-toltson-fel-fenykepeket

cerka-vonal2

alulra_kicsi